ارائه ۸۹۴ هزار خدمت رایگان بستری در بیمارستان‌های تأمین‌اجتماعی در سال ۱۴۰۲   چگونه درخواست خوداظهاری برای بیمه‌شدن در کارگاه را ثبت کنیم؟ واگذاری ۱۸۲ کودک نیازمند درمان به «فرزندخواندگی» اهدای اعضای بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۵ بیمار زندگی دوباره بخشید ( ۱۰ مرداد ۱۴۰۳) مبلغ جدید جریمه «پارک ممنوع» چقدر است؟ مشکلات ناشی از «شکاف لب» در کودکان مرگ ۴ کودک زیر ۵ سال با مواد مخدر در خراسان رضوی مرگ نوجوان ۱۱۰ کیلویی زیر تیغ جراحی زیبایی در تهران غرق‌شدگی در بهار ۱۴۰۳ جان ۲۸۳ ایرانی را گرفت قتل مادربزرگ و عمو به‌خاطر ارثیه در جنوب تهران نجات ۴۵۵۰ فرزند از سقط جنین خودکشی عروس ۲۴ ساله به علت اختلاف بر سر تالار عروسی! افشای شکنجه وحشیانه پسر معلول در اسارتگاه مرد بی‌رحم برادرکشی بیخ گوش مادر و خواهر | جسد برادرم را در باغچه دفن کردم قطع عضو شهروند تهرانی در قدرت‌نمایی اراذل و اوباش| دو شرور سابقه دار دستگیر شدند حریق یک کارگاه بزرگ چندمنظوره در جاده سیمان| یک آتش نشان مصدوم شد (۹ مرداد ۱۴۰۳) تولید پلیمرهای انتقال دارو به سلول‌های سرطانی توسط پژوهشگران مشهدی نتیجه پایه یازدهم اعلام شد + لینک مشاهده نتایج (۹ مرداد ۱۴۰۳) صدور بیش از ۳۸ هزار گذرنامه زیارتی در خراسان رضوی درمان جدید برای طاسی سر مردان
سرخط خبرها

عملیات فروغ جاویدان و شکست سنگین فرماندهان پوشالی مسعود و مریم

  • کد خبر: ۲۴۱۵۳۵
  • ۰۷ مرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۴۶
عملیات فروغ جاویدان و شکست سنگین فرماندهان پوشالی مسعود و مریم
مسعود رجوی برای نبرد با نیروهای ایرانی که در مسیر قرار بود با آنها مواجه شوند فکری نکرده بود که خود گواه دیگری است از این که رجوی از قبل می‌دانست این عملیات چه سرنوشتی دارد، اما برای پوشاندن حقیقت از جان نیروهایش مایه گذاشت.

به گزارش شهرآرانیوز؛  ایرج صالحی از جدا شدگان سازمان مجاهدین خلق با اشاره به اهداف فرماندهان محورهایی که در عملیات فروغ جاویدان مشخص شده بودند روایت می‌کند: در نشست توجیه عملیات مشخص شد که نیروها در ۵ محور سازماندهی شدند. فرمانده محور اول مهدی براعی (با نام مستعار احمد واقف) بود و مسئولیت تصرف شهرهای قصرشیرین، سرپل ذهاب، کِرند و اسلام آباد را برعهده داشتند.

فرمانده محور دوم ابراهیم ذاکری بود که مسئولیتش تسخیر شهرهای کرمانشاه و سنندج بود. فرماندهی محور سوم بر عهده مهدی افتخاری بود که مسئول تصرف قزوین بودند. محور چهارم مسئولیت تصرف همدان را بر عهده داشت و فرمانده آن محمود مهدوی (با نام مستعار محمود قائمشهر) بود.

محور پنجم مسئولیت تصرف تهران را به عهده داشت و فرمانده آن محمود عطایی و معاونش مهدی ابریشمچی بود. بیشتر تیپ‌ها در محور پنجم سازماندهی شده بودند.

رجوی مسئولیت تیپ‌ها در مرحله پایانی طرح یعنی هنگام فتح تهران را مشخص کرد! که بر اساس آن مسئولیت تیپ ما تصرف زندان اوین و آزاد کردن زندانیان بود. این در حالی بود که او برای نبرد با نیروهای ایرانی که در مسیر قرار بود با آنها مواجه شویم فکری نکرده بود که خود گواه دیگری است از این که رجوی از قبل می‌دانست این عملیات چه سرنوشتی دارد، اما برای پوشاندن حقیقت از جان نیروها مایه گذاشت.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->